Header Festivalcatering 2

Festivalcatering

U kunt bij Van Rooijen Catering terecht wanneer u catering zoekt voor uw festival, of u nu een authentieke food truck op het oog heeft, of een koffiebar inclusief barista.
We hebben ervaring met festivals van elk formaat, dus we kunnen het persoonlijk en exlusief houden, maar we kunnen ook grootschalig uitpakken voor meerdaagse evenementen. Indien gewenst kunnen we ook het personeel verzorgen. Vanzelfsprekend worden de materialen en de vaat achteraf weer netjes opgehaald. Zo kunt u alles rond de catering volledig uit handen geven.

Hiernaast zie je onze video van een festival dat we voor 1300 genodigden hebben verzorgd. 
Hier vind je een foto impressie van ons werk en hier vind je meer video's van onze evenementen.

Totaalservice

Ons food assortiment is zeer uitgebreid. We hebben finger foods en smaakvolle hapjes voor tussendoor, maar ook diverse diner opties, buffetten en barbecue mogelijkheden. Behalve het eten en drinken en bedienend personeel, kunnen we ook de facilitaire voorziening op ons nemen, denk aan het servies en meubilair, maar ook aan toilet units. Ook leuke extra’s zoals een aftermovie en fotograaf of video booth behoren tot de mogelijkheden. Zo leveren wij een op maat gemaakt totaalpakket zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Hier vind je een impressie van ons werk.

festivalcatering

Lees hier verder:  
Kerst partycatering
Jubilea catering Congrescatering
Personeelsfeesten Haringparty
Crewcatering Open dagen
Eventcatering VIP catering
Bruiloftcatering Tour de France