Header VIP catering 2

Bruiloftcatering

Uw onvergetelijke dagbruiloftcatering

Bij een bruiloft bent u bij Van Rooijen Catering aan het juiste adres voor volledige ontzorging van al uw cateringbehoeften.
Of het nu gaat om de borrel, een luxe lunch, het diner of misschien wel een ontbijt, samen met ons komt u gegarandeerd op een passend idee. We hebben bovendien ervaring met opdrachten van elk formaat, dus we kunnen het persoonlijk en exclusief houden, of juist grootschalig uitpakken – net wat u wilt. Hoe het ook zij, uw bruiloft moet een onvergetelijke dag zijn, laat ons dus vooral alle cateringzorgen op ons nemen zodat u kunt genieten.

Wij vieren graag mee

We zijn gewend maatwerk te leveren, dus we gaan graag met u in gesprek over uw wensen. We hebben alles van finger food tot street food, van high teas tot ontbijtbuffetten, en van wereldgerechten tot smaakvolle producten uit de streek en vers van het seizoen. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Behalve het eten en drinken en bedienend personeel, kunnen we ook de facilitaire voorziening op ons nemen. Daarbij kunt u denken aan het servies en meubilair, maar ook aan leuke extra’s zoals een foto of video booth, of een muziekinstallatie met live DJ. Vanzelfsprekend worden de materialen en de vaat achteraf weer netjes opgehaald. Wat u ook kiest, wij leveren een op maat gemaakt totaalpakket zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Hier vind je een impressie van ons werk.

 

Lees hier verder:  
Kerst partycatering
Jubilea catering Congrescatering
Personeelsfeesten Haringparty
Festivalcatering Open dagen
Eventcatering VIP catering
Crewcatering Tour de France