Header over ons 2

Partnerschap Tree of Life

Tree of life logoWij zijn trotse Gold Partner van Tree of Life. Graag besteden we hier wat aandacht aan dit partnerschap en wat het precies inhoudt. Hieronder vindt u bovendien nog een uitgebreid interview met Pauline Versteegh, de initiatiefnemer van Stichting Het Kan Wel! en van Tree of Life.

Tree of Life

Tree of Life geeft door het verkopen van een boom van € 5,00 die geplant gaat worden in Togo, West Afrika, iedereen een kans om op een vrolijke, positieve manier bij te dragen aan een betere wereld. Donateurs worden door het hele proces zoveel als ze zelf willen op de hoogte gehouden wat er gebeurt met hun donatie en hoe het meewerkt in het grotere project.

Het boompje wordt geplant in Togo door lokale jongeren die les krijgen in natuurbeheer en globalisatieproblemen. Jongeren in Togo krijgen bovendien werkgelegenheid door het opzetten van kwekerijen en natuurbeheercoöps in samenwerking met de overheid. Tree of Life biedt werk aan kleine zelfstandigen die begrijpen hoe het project werkt en zelf mee investeren, daardoor worden onnodige en dure uitgaven voorkomen.

Partnerschap

Wij dragen bij door speciale, eenmalige acties maar ook met doorlopende acties. Zo doneren we met Van Rooijen Catering een vast deel van de omzet op ons speciale Lokaal & Duurzaam assortiment. In de eerste maand was dit al goed voor 70 bomen. Daarnaast hebben wij een speciale actiepagina op de website van Tree of life en kunt u zelf via onze gepersonaliseerde betaallink uw bomen bestellen, zo kan het project precies bijhouden hoeveel boompjes er door onze relaties gedoneerd worden. U kunt hier doneren via onze link.

Pauline over ons partnerschap

Dit zegt Pauline over ons partnerschap:
"Van Rooijen Catering en Rootz Kitchen zijn bedrijven die bij Tree of life passen: actiegericht, positief, betrokken, klantvriendelijk, eerlijk, en ze hebben de wens om het goede te doen en nieuwe wegen te zoeken. Mooie, eerlijke en vooral hele lekkere producten. Nog niet altijd 100% groen, maar daar zijn we zelf ook nog niet. De vraag is of een mens ooit 100% groen kan zijn en wat dat dan is.

Het gevoel een echte partner te zijn, waar echt overleg mogelijk is en wederzijds respect de basis van alles. Het enthousiasme en de daadwerkelijke en praktische steun voor het project zijn allemaal grondbeginselen van Stichting Het Kan Wel!"

Interview

Lees hier een uitgebreid interview met Pauline waarin ze alles vertelt over het onstaan van de stichting, haar motivatie, doelen en dromen. Als u bovendien interesse heeft om zelf bij te dragen, leest u hier over de verschillende manieren om dat te doen.