Header over ons 2

Bestelprocedure

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt uw bestellingen plaatsen per mail.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 030-2642010

Wanneer kunt u bestellen?

 • Uw bestelling voor lunches en koude hapjes kunt u 1 werkdag van tevoren voor 14.00 bestellen.
 • Uw bestelling voor alle overige producten kunt u 3 werkdagen van tevoren voor 14.00 bestellen.
 • Leveringen op zaterdag dienen uiterlijk donderdag voor 12.00 uur te zijn doorgegeven.
 • Leveringen op zon- en erkende feestdagen zijn in overleg en dienen uiterlijk vijf werkdagen vóór de aflevering te zijn doorgegeven.
 • Bij leveringen op zon- en erkende feestdagen wordt een extra toeslag van € 35,00 excl. btw doorberekend. (30002)
 • Uiteraard hebben wij grote bestellingen graag eerder van tevoren binnen als dit al bekend is op locatie. Eventuele veranderingen kunnen dan nog 3 werkdagen van tevoren worden doorgegeven.

Spoedbestellingen

Voor spoedbestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen. In overleg zullen dan de mogelijkheden besproken worden. Een spoedbestelling dient u wel per email te bevestigen. Op het bestelformulier dient u aan te geven of het een spoedbestelling betreft. Over iedere spoedbestelling wordt een vaste toeslag van € 10,- excl. btw berekend.

Hoe annuleert u een bestelling?

Annuleringen kunt u telefonisch of per mail doorgeven. Let op! Indien een bestelling, om welke reden dan ook, geheel of ten dele wordt geannuleerd is de opdrachtgever verplicht een schadeloosstelling te betalen volgens onderstaand schema, berekend over de aanneemsom of het geannuleerde deel daarvan:

 • Annulering zonder kosten is mogelijk tot 48 uur voor levering.
 • Bij annuleringen minder dan 48 uur voor levering zal 50% van de order in rekening worden gebracht.
 • Bij annuleringen minder dan 24 uur voor levering zal 100% van de order in rekening worden gebracht.

Aanlevertijden

U kunt doorgeven hoe laat u de bestelling wenst te ontvangen. Let op!

 • Aanlevertijden voor 7:00 uur en na 18:00 uur zijn in overleg.
 • De lunches en borrels leveren wij doorgaans in route, dit betekent dat de daadwerkelijke aanlevertijd mogelijk vroeger valt dan de door u aangegeven aanlevertijd. Wanneer u geen opslag- of koelingruimte heeft kunnen wij in overleg  strakker tegen de gewenste aflevertijd leveren.
 • De maaltijden en buffetten leveren wij plusminus 45 minuten a 1 uur voor aanvang van het diner warm aan. Hiermee voorkomen wij late levering door file problemen.

Bij ontvangst van de bestelling

U controleert samen met de chauffeur de volledige bestelling bij ontvangst. Vervolgens tekent u de afleverbon voor ontvangst. Indien niemand aanwezig is tijdens de servicetijden op de afleverlocatie om voor ontvangst te tekenen, wordt de bestelling zo goed mogelijk achtergelaten. Van Rooijen Catering is in dit geval niet meer verantwoordelijk voor de ontvangst van de bestelling.

Bij retour halen van de bestelling

Samen met de chauffeur controleert u de bestelling en materialen. Eventuele manco’s worden op de bon vermeld. U tekent vervolgens af voor retour halen. Let op!

 • Er moet een persoon aanwezig zijn op de retourlocatie om af te tekenen. Is dit niet het geval, dan is het risico voor de bestellende partij. Van Rooijen Catering is op dat moment niet verantwoordelijk voor eventuele kosten door het niet kunnen vinden van materialen. Deze worden tegen aanschafwaarde doorberekend aan de besteller.
 • Bij breuk en/of manco’s worden de materialen doorbelast tegen vervangingswaarde.
 • Het ophalen van de bestelling geschiedt bij de volgende levering of bij uitzondering in overleg.

Maatwerk

Bij incidenteel en eenmalig maatwerk rekenen wij een toeslag van € 35,00 (30019)

Transport

Voor bestellingen binnen een straal van 25 kilometer rond ons bedrijf zijn wij genoodzaakt om een vaste toeslag van € 10,00 exclusief BTW door te berekenen voor bestellingen onder de     € 75,00. (30003)
Voor bestellingen buiten een straal van 25 kilometer rond ons bedrijf zijn wij genoodzaakt om een vaste toeslag van € 15,00 exclusief BTW door te berekenen voor bestellingen onder de     € 150,00. (30004)
Voor bestellingen buiten een straal van 50 kilometer worden de transportkosten in overleg bepaald.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Van Rooijen Catering behoudt zich het recht voor om tussentijds prijsaanpassingen te doen. Prijzen p.p. zijn per persoon; p.s. zijn per stuk; p.p.p.s. zijn per persoon per stuk.

Statiegeld

Over onze materialen rekenen wij statiegeld, die wij crediteren bij het retour halen. Dit geschiedt meestal bij de volgende bestelling.

Factuur

Wij factureren op de maandagochtend over de voorgaande week. Het kan voorkomen dat het statiegeld van uw weekendbestelling nog niet is verrekend, dit geschiedt dan de volgende week.

Materiaal

Let op: ons assortiment is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat onze producten en eventuele materialen en servies apart besteld dienen te worden, tenzij anders aangegeven.