Header over ons 2

Over ons

Van Rooijen Catering is een echt familiebedrijf. Zo voelen wij dat en zo beleven onze medewerkers en klanten dat ook. Naast de kwaliteit die u al ruim 30 jaar van ons gewend bent, krijgt u altijd catering met karakter. We leveren graag maatwerk, dus u kunt ons benaderen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, borrel, partij of barbecue; graag stellen we u voor aan de familie!

Familiebedrijf

De familie bestaat uit oprichters Wim en Nellie, zoons Christiaan en Jochem en niet in de laatste plaats een hecht team van bijna 40 medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen rol en draagt zijn of haar steentje bij om steeds weer uw persoonlijke aanvraag te realiseren. De koks, de spoelkeukenmedewerkers, de chauffeurs en het management, allemaal hebben ze de neus dezelfde kant op en zijn ze er om uw aanvraag tot een succes te maken.

van rooijen cateringKlanten en opdrachten

Tot de ruim 600 klanten aan wie we leveren, behoren onder andere de grote bedrijfscateraars, allerlei commerciële bedrijven, de overheid, politiekorpsen en partycateraars. Opdrachten variëren van dagelijkse lunchpakketen tot vrijdagmidagborrels, van vaste ontbijtmenu’s tot ad hoc overwerkmaaltijden en van barbecues tot partycatering op personeelsfeestjes, bruiloften, congressen en veel meer.


Leer ons nog beter kennen en lees meer over onze historie, de huidige gang van zaken, ons oog voor duurzaamheid en onze werkwijze. Of lees wat deze tevreden klanten over ons te zeggen hebben!