Header kerst oktober 2017

Kerst assortiment

kerst 2017 1Speciaal voor de feestdagen hebben we met zorg dit uitgebreide assortiment samengesteld. Hieronder vindt u al onze arrangementen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw evenementen. Als full service cateraar verzorgen we naast uitstekende culinaire voorzieningen ook graag in alle facilitaire zaken, zoals aankleding, meubilair en personeel.

Assortiment Pasen / voorjaar

PaasbrunchPaasontbijt paasbrunch paaslunch

€ 14,75 per persoon (14013) (per direct verkrijgbaar, tot 30 juni)
Dit arrangement is natuurlijk ook geschikt voor ontbijt of lunch!

Diverse smaakvolle broodsoorten
Assortiment luxe mini muffins en chocolade paaseitjes
Mini paasbrood met kaneel-amandelspijs

Schalen met heerlijke vleeswaren van het seizoen, zoals aspergerollen en lamsham
Schalen met Franse brie en diverse Hollandse boerenkazen zoals brandnetelkaas
Diverse soorten jam van lokale fruittelers en honing van HNYB
Boeren roomboter

Gekookte eieren Paasbrunch paasontbijt paaslunch
Scrambled eggs met lente ui en bieslook
Gebakken bacon

Weckpotje boeren hangop met pure paaseitjes en verse aardbeien en blauwe bessen
Weckpotje boeren hangop met huisgemaakte granola en goyibessen

Het ontbijtbuffet Voorjaar / Pasen is verkrijgbaar vanaf 20 personen, bij minder personen rekenen wij een toeslag van € 42,35 (30001).
Eventueel kunt u ook borden, bestek en servetten bestellen voor een toeslag van € 1,82 per set (36701).
Bij ontbijtbuffet Voorjaar / Pasen rekenen wij een toeslag van€ 1,21 voor shafing dishes, brandpasta en opschepbestek (36700). U kunt voor de hangop schaaltjes bestellen tegen een toeslag à € 2,42 per set (36706).Eventueel kunt u ook dessert lepeltjes bestellen voor een toeslag van € 0,18 per stuk (36134).

Diner: Hollands Lentebuffet

€ 19,95 per persoon (24213)
(per direct verkrijgbaar, tot 30 juni)

lentebuffet paasdiner pasen buffetGegrilde dorade met een beurre blanc en fijne tuinkruiden
Zacht gegaard speenvarken met een saus van abrikozen en rode wijn
Runderstoofschotel met lentebok, sjalotten en voorjaarsgroente
Aubergineschotel met walnoten, limabonen en artisjok (vegan)
Het witte goud: Hollandse asperges met gekookt ei en boter (vega)
Aardappelschotel van knolselderij, roseval, pastinaak en bataat (vegan)

Frisse salade van jonge spinazie, avocado, quinoa, gegrilde kalkoen en limoen
Salade met verschillende tomatensoorten en ricotta (vega)
Aardpeersalade met appel en walnoten (vegan)

Stokbroodassortiment en gezouten boter en kruidenboter